0 producten  |  
Inloggen (Nieuw bij VeiligGlijden? Meld je aan

Condooms met extra eigenschappen

Terug naar informatie over condooms

Latexvrije condooms: Dit zijn condooms speciaal gemaakt voor mensen die allergisch reageren op latex, het fabricageproces en grondstoffen voor deze condooms zijn anders en latexvrij. De condooms voldoen verder aan alle voor condooms geldende regelgeving, maar omdat de condooms in geringere hoeveelheden geproduceerd worden, zijn ze een stuk duurder.

Extra Dunne condooms: Er zijn ook extra dunne condooms op de markt. Door een extra dun condoom te gebruiken kan het zijn dat je meer gevoel ervaart. Vroeger waren deze condooms vaak minder veilig, maar tegenwoordig worden deze gemaakt van extra sterke verbindingen in het materiaal. Ze zijn vaak iets duurder om te maken, en dus om te kopen, maar je krijgt er wel meer genot voor terug. 

Extra Sterk: Wie extra zekerheid wil kan extra sterke condooms gebruiken, de wanddikte is iets meer dan bij een gewoon condoom en er zit vaak wat extra glijmiddel op, ook bij anaal verkeer is het verstandig een extra sterk condoom te gebruiken.

Extra glijmiddel: Bij condoomgebruik kan het heel prettig en lekker zijn om wat extra glijmiddel te gebruiken. 1 op de 3 vrouwen wordt niet zo vochtig, ook dan is het gebruik van extra glijmiddel bij het condoom aan te raden. Bij anale seks is extra glijmiddel geen overbodige luxe, en juist heel erg aan te raden. Er zijn ook condooms op de markt waarbij extra glijmiddel op het condoom is aangebracht of in een sachet is meegeleverd.

Condoom met smaakjes: Ook bij orale seks is condoomgebruik aan te raden, omdat Soa´s ook overdraagbaar zijn via contact met de mond. Dan kan het erg leuk zijn om een condoom met smaakje te gebruiken. Het glijmiddel met smaakje op het condoom is op waterbasis en kan geen enkel kwaad om binnen te krijgen. Ook smaakt een condoom met smaakje natuurlijk veel beter.

Condooms met vertraging: Er zijn zelfs condooms op de markt die zorgen dat je minder snel klaar komt. Er zit dan een glijmiddel aan de binnenkant van het condoom dat zorgt voor een klein beetje verdoving van de penis. Dit gebeurt op een manier, dat je eigenlijk nog precies zo lekker kunt genieten en net zo veel voelt, maar gewoon wat minder snel klaarkomt. Hierdoor kun je dus langer genieten van elkaar.

Extra Stimulerende condooms: Er zijn verschillende condooms op de markt die zorgen voor extra stimulatie. Hierdoor kan de seks nog prettiger worden door het gebruik van het condoom.

Ribbeltjes en nopjes: Deze condooms hebben extra ribbeltjes en nopjes. Hierdoor worden beide partners extra gestimuleerd. Condooms met ribbeltjes en nopjes maken het allemaal dus net nog een stukje intenser.

Tingle: Sommige condooms hebben een glijmiddel met een speciaal effect, in dit geval tintelend, het geeft een net weer iets andere ervaring.

Warming: Een van de grappigere effecten die in het glijmiddel van het condoom kan zitten is ´verwarmend´. Een warming condoom zorgt ervoor dat de lichaamsdelen die hiermee in contact komen warmer aan gaan voelen. Dit kan best een heel grappige en sensuele toevoeging zijn bij seks met het condoom.

Terug naar informatie over condooms


 
Q-Shops keurmerk
Betaal veilig met: