0 producten  |  
Inloggen (Nieuw bij VeiligGlijden? Meld je aan

Betalen

Betaalmogelijkheden bij VeiligGlijden.nl
Je kunt bij ons op verschillende manieren betalen. De mogelijkheden staan hieronder vermeld, met een korte uitleg van de betreffende betaalmogelijkheid.

ideal

iDEAL
Betalen via iDEAL is de prettigste en snelste optie. Je wordt via een veilige verbinding doorgestuurd naar je eigen bank. Hier kun je zoals je gewend bent snel de betaling afronden. De bank stuurt je weer terug naar onze website en vertelt ons meteen dat de betaling is geregeld. Wij gaan dan verder met het afhandelen van je bestelling.

Alleen beschikbaar in Nederland
 

ideal

Met digitale acceptgiro je online bestelling betalen via AfterPay
Eerst de bestelling ontvangen en daarna pas betalen. 

AfterPay voert voor VeiligGlijden.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om de gekochte producten te betalen. Als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay, kun je bij VeiligGlijden.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 70,00. Ben je al bekend bij Afterpay, kun je tot een bedrag van € 100,00 via digitale acceptgiro betalen. Je hebt na het ontvangen van de digitale acceptgiro 14 dagen de tijd deze te betalen. 

Ter goedkeuring van het verzoek om te betalen met acceptgiro, voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

Je kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Alleen beschikbaar in Nederland 
 

checkpay

PostNL CheckPay
Alleen betalen voor wat je krijgt!

Als je gebruik maakt van CheckPay van PostNL betaal je de rekening niet direct aan VeilligGlijden.nl, maar aan CheckPay. Na het plaatsen van een bestelling, betaal je via iDEAL aan Stichting derdengelden CheckPay. CheckPay zorgt ervoor dat dit bedrag tijdelijk op een onafhankelijke tussenrekening blijft staan. Je ontvangt van CheckPay via sms een persoonlijke aflevercode. Wanneer je bestelling geleverd wordt, toets je deze code in op de handcomputer van de pakketbezorger. De pakketbezorger geeft het pakket alleen uit als de code juist is en je je handtekening hebt geplaatst. Pas daarna ontvangt VeiligGlijden.nl het aankoopbedrag.

Bedrag terugstorten
Wanneer je, om welke reden dan ook, de bestelling niet binnen 30 dagen ontvangt, of als je het pakket weigert aan de deur, krijg je het aankoopbedrag automatisch teruggestort op je rekening.

Waarom gebruik maken van CheckPay?
Doordat VeiligGlijden.nl gebruik maakt van CheckPay, loop je geen enkel risico. Je krijgt het orderbedrag automatisch teruggestort op je rekening als VeiligGlijden.nl niet levert. Het pakket wordt uitsluitend bij het doorgegeven adres afgeleverd en kan alleen aan door jou gemachtige personen afgegeven worden.

Voor het betalen via CheckPay brengt VeiligGlijden.nl € 9.99 in rekening, dit is inclusief verzendkosten.  

Alleen beschikbaar in Nederland.

 

mastercard

Mastercard
Betalingen via Mastercard worden over de beveiligde verbinding van DocData veilig en snel afgehandeld. De betaling wordt direct verwerkt.
 

visa

VISA
Betalingen via VISA worden over de beveiligde verbinding van DocData veilig en snel afgehandeld. De betaling wordt direct verwerkt.
 

paypal

PayPal
Je kunt bij VeiligGlijden ook betalen via PayPal. Als je een PayPal-account hebt of een nieuw account aanmaakt, kun je betalen door  middel van je mailadres en een wachtwoord. Deze betaling wordt na controle direct verwerkt.
 

overboeken

Overschrijving
Als jouw bank niet ondersteund wordt door iDEAL, kun je er ook voor kiezen het bedrag zelf over te maken op onze rekening. Vergeet niet het ordernummer te vermelden in de omschrijving van de betaling. Wanneer het factuurbedrag bij ons bijgeschreven is, gaan wij over tot de afhandeling van de bestelling.

Ons rekeningnummer: NL31 INGB 0008 7261 64 t.n.v. FeedCube

Alleen beschikbaar in Nederland 
 

overboeken

Overschrijving (Europa)
Voor betalingen uit landen buiten Nederland maken wij gebruik van de betaalrekeningen van DocData. Zo kun je naar een bank van je eigen land en een rekening van je eigen land het bedrag overmaken. Tijdens het betaalproces krijg je het juiste rekeningnummer. 

Let hierbij wel op dat je de juiste gegevens gebruikt bij de omschrijving om te zorgen voor een zo spoedig mogelijke verwerking. 

Beschikbaar met uitzondering van Nederland
 

overboeken

Rembours (NL en BE)
Bij betalen onder rembours betaal je je bestelling plus de rembourskosten contant bij levering. Als je het pakketje thuis laat bezorgen, zorg er dan voor dat je voldoende geld in huis hebt. Je ontvangt het pakketje als je betaald hebt.

Wanneer je niet thuis bent of je onvoldoende contant geld in huis hebt, kun je het pakket afhalen en betalen (ook met PIN) bij het PostNL Postkantoor of Business Point. Voor verzending onder rembours brengt VeiligGlijden.nl € 6,95 in rekening.

Beschikbaar in Nederland en België

 

Bancontact

Bancontact / Mister Cash
Met Bancontact / Mister Cash kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankoop bij ons afrekenen. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als internetbankierder kun je direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.

Alleen beschikbaar in België

 

 

 
Q-Shops keurmerk
Betaal veilig met: