0 producten  |  
Inloggen (Nieuw bij VeiligGlijden? Meld je aan

Glijmiddel gebruiken in combinatie met condooms, speeltjes, latex of leer

Terug naar informatie over glijmiddelen

Je kunt niet elk glijmiddel op siliconenbasis gebruiken in combinatie met condooms, speeltjes, latex of leer. De glijmiddelen kunnen rubber-, siliconen- en latexverbindingen aantasten door de verschillende verdikkings- en vloeibaarheidstoevoegingen. Grote merken zoals EROS en Pjur hebben hierom een speciale ‘toyglide’ gemaakt. Dit is, vaak, een iets dikker glijmiddel op siliconenbasis.  EROglide en ViaGlide zijn zelfs standaard veilig voor ‘gecombineerd gebruik’ omdat deze toevoegingen hier helemaal niet inzitten.

Glijmiddelen op waterbasis zijn, over het algemeen, goed te gebruiken in combinatie met condooms, speeltjes, lingerie en dergelijke.

Pjur

We-Vibe massagers worden vaak in combinatie met glijmiddelen gebruikt. Pjur heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar het gebruik van haar premium-kwaliteit glijmiddelen (pjur med Premium Glide, pjur Original Bodyglide, pjur Woman Bodyglide en pjur Woman Toy Lube) in combinatie met de drie We-Vibe massagers (We-Vibe 3, We-Vibe II en Touch by We-Vibe).

De testen wezen uit dat de premium-kwaliteit glijmiddelen zeer goed te gebruiken zijn bij het gebruik van de drie de We-Vibe massagers.

Terug naar informatie over glijmiddelen

 
Q-Shops keurmerk
Betaal veilig met: