0 producten  |  
Inloggen (Nieuw bij VeiligGlijden? Meld je aan

Materialen waarvan vibrators gemaakt zijn.

Terug naar informatie over vibrators.

Er zijn verschillende materialen die veel gebruikt worden om uw favoriete speeltjes van te maken.

 

Kunststof: Dit zijn meestal wat harde speeltjes. Vaak mooi glimmend. Het voordeel hiervan is dat ze redelijk stevig zijn en hele leuke vormen en prints kunnen hebben. Ook nemen ze vrij gemakkelijk uw eigen temperatuur aan.

 

Gel / Rubber: Dit zijn zachte speeltjes. Soms doorzichtig. Ze hebben als voordeel dat ze vaak zeer flexibel en buigbaar zijn. Het nadeel is dat er vaak een wat sterke lucht aan zit. Hoewel dit tegenwoordig al een stuk minder is. Ook een nadeel is dat ze vaak niet zo goed tegen elk siliconen glijmiddel kunnen.

Metaal: De ijzeren speeltjes. Zijn erg hard, vaak gemaakt van een speciaal metaal. Kan bijna overal mee gebruikt worden. Leuk voordeel is dat ze vaak koel / koud aanvoelen. Dat kan heel leuk spelen zijn.

Silicone coating: De binnenkant kan dan overal van gemaakt zijn, maar aan de buitenkant zit een laagje zachte siliconen. Dit zorgt dat het speeltje zijdezacht aanvoelt. Ook voelen deze speeltjes wat warmer aan. Een nadeel is dat net als de gel variant, ze niet tegen elk glijmiddel kunnen.

Glas: Glazen speeltjes zijn er ook. Het is dan echter meestal wel een speciaal soort glas, dat niet zomaar breekt en splintert. We moeten het natuurlijk we veilig houden. Het grote voordeel is dat ze heel glad aan kunnen voelen. Als je de goede hebt, kun je ze zelfs verwarmen of afkoelen met war of koud water. Hierdoor kun je hele nieuwe sensaties creëren.

Terug naar informatie over vibrators.

 

 

 
Q-Shops keurmerk
Betaal veilig met: