0 producten  |  
Inloggen (Nieuw bij VeiligGlijden? Meld je aan

Originele tips en toepassingen voor glijmiddelen

Terug naar informatie over glijmiddelen

In de loop der tijd hebben we meerdere, soms wat vreemde, tips gekregen van andere gebruikers voor andere toepassingen van siliconen glijmiddelen.

Korte rokjes: Bij het dragen van korte rokjes zonder panty’s kan het helpen om wat glijmiddel, bijvoorbeeld EROS of EROglide, aan te brengen aan de binnenkant van je dijen. Hiermee voorkom je dat de dijen ruw worden door het schuren en zal de huid minder rood of schraal worden.

Glijmiddel als bodylotion: Siliconen glijmiddelen als EROglide en EROS Bodyglide laten een zijdezachte laag op de huid achter. Als je dit na het douchen dunnetjes opbrengt als bodylotion is een uitstekende bodylotion.

Droge handen en kloofjes: Als je last hebt van droge handen, kloofjes of een droge huid kan siliconen glijmiddel echt uitkomst bieden. Het bevochtigt de huid en laat een beschermende zachte laag achter.
Oppoetsen fiets: Door met siliconen glijmiddel te poetsen gaat je fiets weer erg mooi glimmen. Let op dat je het zadel, de trappers, het stuur en de remmen niet insmeert, door de gladheid van het product zou dit voor ongelukjes kunnen zorgen.

Droge haren: Wanneer je last hebt van droog en weerbarstig haar, kun je er een paar druppels siliconen glijmiddel in smeren en wordt het haar weer een stuk makkelijker onder controle te houden.

Glijmiddel onder de douche: Glijmiddel op siliconenbasis kun je onder de douche gebruiken. Uiteraard gaat het glijmiddel er onder de douche iets sneller af als normaal. Glijmiddel op waterbasis zal onder de douche direct wegspoelen.

Heb je er zelf nog tips? Laat het ons dan weten.

Terug naar informatie over glijmiddelen

 
Q-Shops keurmerk
Betaal veilig met: