0 producten  |  
Inloggen (Nieuw bij VeiligGlijden? Meld je aan

Tips voor het gebruik van glijmiddel

Terug naar informatie over glijmiddelen

Zoals eerder al vermeld is een glijmiddel niet alleen te gebruiken bij vaginale droogheid. Hieronder een paar tips om met glijmiddel je seksleven wat spannender te maken.

Masturbatie: Zowel voor de man als voor de vrouw geldt dat een goed glijmiddel de masturbatie een stuk prettiger kan maken. Het voelt net even anders met het gebruik van een glijmiddel en geeft ook een stuk variatie.

Penetratie: Niet alleen bij vaginale droogheid maar zeker ook bij ‘gewone’ seks, waarbij de vrouw voldoende vochtig van zichzelf is, kan het toch voor beiden erg leuk zijn om glijmiddel te gebruiken. Door het gebruik van een iets dikker of dunner glijmiddel wordt de wrijving anders als normaal en daardoor voelt het net even anders, dit kan een erg spannende en leuke variatie zijn. En daarnaast kan natuurlijk ook het aanbrengen van het glijmiddel op zichzelf al een erotische en sexy ervaring zijn.

Anale seks: Veel mannen en vrouwen vinden anale seks vervelend omdat het nogal pijn kan doen. Het gebruik van voldoende, goed, glijmiddel kan hier een groot verschil maken. Daarnaast is de huid van de anus een erg gevoelig plekje, welke snel beschadigt raakt. Dus ook als het zonder glijmiddel prima kan, is het bij anale seks altijd aan te raden voldoende en een goed merk glijmiddel te gebruiken. Omdat glijmiddel op waterbasis snel uitdroogt raden we hierbij vooral de siliconen versies aan.

Orale seks: Er zijn verschillende glijmiddelen op de markt met een smaakje. Hoewel ze niet allemaal even lekker zijn, zitten er zeker ook veel goede tussen. Het gebruik van glijmiddel met smaakje geeft een heel andere beleving aan orale seks. De smaakjes van EROS Tasty Fruits zijn bijvoorbeeld erg goed.
(Erotische) Massage: Een erotische massage kan heerlijk werken als voorspel. Heerlijk insmeren met wat massageglijmiddel en elkaar zacht of stevig masseren. Als je hier een glijmiddel gebruikt dan kun je ook zonder problemen de intieme plekjes wat extra aandacht geven. Uiteraard wordt een gewone massage over het algemeen ook als erg prettig ervaren.

Seksspeeltjes: Ook bij het gebruik van seksspeeltjes kan een goed glijmiddel verbetering en extra genot bieden. Het speeltje glijdt anders en beter dan normaal en voelt vaak prettiger aan. Zowel voor penetratie als voor externe stimulatie. Hierbij raden wij EROglide aan.

Terug naar informatie over glijmiddelen

 
Q-Shops keurmerk
Betaal veilig met: