0 producten  |  
Inloggen (Nieuw bij VeiligGlijden? Meld je aan

Voor sex is (meestal) een partner nodig…

Sex is leuk met een partner. Het hoeft natuurlijk niet (zie voor vervangende speeltjes verderop op de website) maar het maakt het wel gezelliger. Wat nou als je geen partner hebt? Zoek er een! Dat kan werkelijk overal. In de supermarkt, op het station, in de kroeg maar zelfs als je de hond staat uit te laten kan je een leuk persoon tegenkomen. Heb je iemand op het oog? Maak dan eerst een gezellig praatje. 

Je kunt natuurlijk het ijs proberen te breken met de onvermijdelijke “openingszin”. Je kent ze wel…

Waarom ken ik jou niet ergens van?

  • Ik ben misschien niet de knapste hier, maar ik sta wel als enige met jou te praten.
  • toen God jou heeft geschapen was hij aan het opscheppen
  • Hoi, ik ben jarig. Wil je me zoenen?
  • Hoe heet je? Dat past precies bij mijn achternaam.
  • Ik lijd aan geheugenverlies….kom ik hier vaker?
  • Ik ga vanavond met je vrijen…als je wilt mag je erbij zijn.
  • Kan je iets voor me vasthouden? Ik moet zo nodig plassen.
  • Jij hebt bij het uitdelen ook overal vooraan gestaan hè?

Uit uitgebreid onderzoek blijkt dat “Hoi” het meeste kans op succes heeft. De meeste mannen en vrouwen moeten wel lachen om een humoristische, gevatte en vooral niet te banale openingszin, maar zelden leidt het tot meer dan een glimlach. Met “Hoi” of “Hallo” begin je echter een echt gesprek. Maar daarna… wat zeg je dan? Daar is natuurlijk geen eenduidig antwoord op te geven. Het hangt af van de situatie. Kijk om je heen. Is er iets wat opvalt? Leuke muziek? Foute tafelkleedjes? Trage bediening? Mooi!!! Dat hebben jullie dus gemeen. Begin er over. Als de ander reageert kom je vanzelf tot een gesprek, waarbij het ene onderwerp vanzelf gevolgd wordt door een ander. Luister goed naar wat de ander zegt en reageer daar op. Vraag veel over de ander. Op die manier kan je zelf kiezen waar je meer over wilt weten. Bovendien zal de ander waarschijnlijk graag over zichzelf willen vertellen, wat weer handig is voor het gesprek. Je zou op subtiele wijze zelfs kunnen proberen te achterhalen of hij of zij al “bezet” is. Ook handig om te weten.

Als uit het gesprek blijkt dat jullie totaal niet matchen, geef dan aan dat je het een leuk gesprek vond en dat je elkaar wellicht nog eens tegen komt. Mocht je het idee krijgen dat het tot meer zou kunnen leiden, vraag dan of je nog een keer verder kan kletsen… tijdens een date. Wie weet levert het wat op… En anders ben je een goede ervaring rijker en probeer je het gewoon nog een keer met iemand anders.

Terug naar informatie over sex

 
Q-Shops keurmerk
Betaal veilig met: