0 producten  |  
Inloggen (Nieuw bij VeiligGlijden? Meld je aan

Waarom een vibrator of dildo gebruiken ?

Terug naar informatie over vibrators.

Een vibrator, dildo of ander sexspeeltje kan voor meerdere redenen gebruikt worden.

De meest bekende en volgends ons de leukste reden van gebruik is natuurlijk om extra van de seks en masturbatie te genieten. Echter heeft een sexspeeltje vaak toch nog meer nut.
Vroeger, heel lang geleden, zijn dildo’s, en later de vibrators, gebruikt als geneesmiddel. 
Ook nu nog kan een sexspeeltje nog aangeraden worden bij zowel mannen als vrouwen wegens medische klachten.
 
Voor mannen kan een vibrator aangeraden worden om een ejaculatie te bevorderen. Sommige mannen kunnen met verschillende redenen slecht of niet ejaculeren, bijvoorbeeld door medicatie of bepaalde remmingen. De vibrator kan dan helpen om dit toch voor elkaar te krijgen en het mogelijk na verloop van tijd weer makkelijker te maken ook zonder vibrator.
Ook zijn er toepassingen waarbij het masseren van de prostaat het orgasme van de man bevorderd en intenser maakt. Hier word dan een prostaatstimulator gebruikt die anaal word ingebracht.
 
Voor vrouwen word het niet kunnen krijgen van een orgasme door penetratie van de man gezien worden als een medische klacht. Een vibrator die ingebracht word, of extern gebruikt word voor stimulering van de clitoris kan hier dan uitkomst bieden.
 
Uiteraard kun je op deze manieren de vibrator ook gewoon voor de gezelligheid gebruiken. Daar worden ze tegenwoordig met name voor verkocht. 
 
 
 
Q-Shops keurmerk
Betaal veilig met: