0 producten  |  
Inloggen (Nieuw bij VeiligGlijden? Meld je aan

Wat voor soorten vibrator zijn er ?

Terug naar informatie over vibrators.

Er zijn zoveel soorten maten en vormen tegenwoordig, dat het eigenlijk niet meer op te sommen is. We zullen echter proberen je een overzicht te geven van de meest bekende en gebruikte varianten.

Standaard vibrator of dildo
Deze heeft de algemene vorm van een penis, als zijn ze tegenwoordig ook vaak helemaal glad en recht. Maar ook van licht tot heel sterk gebogen.

Deze word meestal gebruikt om mee te penetreren zoals je dat met een penis ook zou doen. Maar dan kan deze ook vaak trillen. Kan een leuke toevoeging zijn voor elke seksuele activiteit. Ook om samen te gebruiken en bijvoorbeeld orale seks te geven terwijl je partner ook nog eens gepenetreerd word. Of als alternatief voor een partner bij de masturbatie.

Uiteraard kunnen ze ook meer dan prima gebruikt worden om alleen extern te stimuleren. Dat de vorm lijkt op een penis, wil niet zeggen dat er alleen mee gepenetreerd kan worden.

De Tarzan vibrator
Deze vibrator heeft ook de basisvorm van een penis, maar heeft er nog een extra onderdeel bij. Een kleine extra vinger aan de zijkant als het ware. Dit extra uitstulpseltje is dan bedoeld om de clitroris extra te stimuleren terwijl het gewone vibratorgedeelte als penetratie word gebruikt. Natuurlijk kun je hem ook omdraaien en de andere kant stimuleren met de kietelende strelingen van dit extra onderdeel van de tarzan.

Tegenwoordig zijn er ook tarzans te verkrijgen met 2 extra onderdelen, waarbij zowel de anus als de clitoris extra gestimuleerd worden.

Vibrerende eitjes
De naam zegt het al. Dit zijn eitjes of balletjes die ingebracht kunnen worden en dan trillen. Hier kun je dan rustig mee rondlopen, boodschappen doen, stofzuigen, of lekker op de bank liggen.

Voor sommige vrouwen is dit hemels, voor anderen helemaal niks. Dit komt met name door het verschil in gevoeligheid van de vagina aan de binnenkant, en de achterliggende gedachte natuurlijk. Sommige varianten zijn op draadloos op afstand bedienbaar en ik laat het een de eigen fantasie over wie en wanneer het eitje dan kan inschakelen.

Het kan in ieder geval heerlijk spannend zijn onder een etentje of met een klein feestje.

Deze eitjes wel of niet trillend, kunnen erg goed gebruikt worden voor het trainen van de bekkenbodemspier, om het geheel wat gespierder te maken en bij het tegengaan van beginnende of al bestaande incontinentie, hier zijn ook speciale producten voor op de markt bv. SinFive Emigi.

 

Waar zo een sekspeeltje al niet goed voor kan zijn, prachtig.

Cockringen / penisringen
Hierin heb je eigenlijk 2 soorten:

 

De Vibrerende cockring
Dit is een flexibel elastische ring met een vibrerend onderdeel er aan. Deze doe je bij de man om de penis, meestal helemaal onderaan bij de schacht. Als deze trilt, stimuleert de vibrerende cockring de clitoris van de vrouw. Sommige versies laten zelfs de hele penis trillen, waardoor de penis een beetje gaat werken als vibrator. Ook de man kan dit als extra prettig ervaren.

Als je ook de balzak door deze ring doet, en het vibrerende onderdeel achter de balzak plaatst, word het sternum van de man extra gestimuleerd, wat voor de man ook een extra sterk hoogtepunt kan opleveren.

Cockring / Penisring zonder vibratie
Waar de vibrerende cockring vaak niet zo heel strak zit en met name door de trillingen een verhoogde genotssensatie oplevert is de niet trillende variant net weer even anders.

De penisring is niet zo elastisch en is met name bedoeld om het bloed in de penis te houden. Hierdoor blijft de penis na het klaarkomen langer hard. Ook word hij zo soms wat sneller hard of gewoon wat harder.  Dit komt omdat de ring de penis afknijpt, en het bloed in de penis gehouden word. Vaak word deze in slappe toestand al omgedaan. Hier moet je wel altijd goed opletten dat je met een stijve penis de maat goed opneemt en niet een te kleine ring omdoet. Als de penis dan stijf word kan het anders gebeuren dat dit een erg pijnlijke en mogelijk schadelijke ervaring word. En dan doe je hem niet zo makkelijk af. Gelukkig heb je ook flexibele varianten en soorten die je te allen tijde losser of vaster kunt zetten.

Deze penisring word soms ook gewoon ter decoratie gebruikt. Veel mensen vinden dit gewoon een leuk sieraad.

Kleine stimulators
Dit zijn vaak ongeveer vingergrote vibratortjes in verschillende vormen en maten. Hoewel je met sommige van deze ook prima kunt penetreren, zijn ze met name bedacht om uitwendig gebruikt te worden. Zowel de man als de vrouw kun je met zo een stimulator heerlijk verwennen. En ze kunnen vaak ook gewoon mee genomen worden in de jaszak of in het handtasje. Erg leuk voor onderweg.

G-Spot vibratoren
Dit zijn vaak wat langere vibratoren, en hebben dan het uiteinde een stukje gebogen.

Hierdoor zou het makkelijker zijn de vrouwelijke g-spot te laten trillen en de vrouw zo tot een nog hoger punt te brengen.

We-Vibe
Deze geven we toch eigenlijk een apart onderdeeltje hier.

Dit speeltje wprd aan de ene kant ingebracht bij de vrouw, en aan de andere kant buigt hij naar buiten en stimuleert de clitoris. Door het ontwerp hiervan en het dunne tussenstukje, kan dan bij de meeste vrouwen de man ook nog penetreren.

Dan heb je alletwee plezier van de trillingen en kom je samen tot een hoogtepunt als nooit te voren.

Deze is tegenwoordig ook met afstandsbediening te koop.

En een absolute aanrader van onze redactie.

Tips?
Natuurlijk zijn we er nu een paar vergeten. Mocht je er nog een hebben gevonden, laat het ons weten en we zullen die hier toevoegen.

Ook zijn we natuurlijk altijd op zoek naar leuke en creatieve tips voor het gebruik van de sexspeeltjes. Ook deze horen wij graag van je.

Elke tip die we krijgen maakt kans op leuke prijsjes en aardigheidjes en wij zijn er altijd blij mee.

Terug naar informatie over vibrators.

 


 
Q-Shops keurmerk
Betaal veilig met: